Lauvstuas Nova Starspangled Angel Aqueus Hop To It

Mor: Lauvstuas Nova Starspangled Angel
Far: Aqueus Hop To It
Født: 28. August 2014

Valper: Lauvstuas Star Sirius of Six Pint, Lauvstuas Star Schedir of Six Pint, Lauvstuas Star Scorpius of Six Pint, Lauvstuas Star Soica of Six Pint, Lauvstuas Star Sagitta of Six Pint og Lauvstuas Star Sirrah of Six Pint.

Mai 2014
Etter endel leting både i inn og utland kom vi i kontakt med Danika på Aqueus kennel i USA. Det var flere hanner som kunne være aktuelle, men Pint var den som utpekte seg, både arbeidsmessig og størrelsesmessig for Tifa.

Han var og rette typen for Nova, men i og med at jentene er halvsøstre håpet vi å finne en annen løsning for henne. Imidlertid ble det en del komplikasjoner underveis med tapping og kvalitet som ikke var bra nok for nedfrysing.

Enden på visa ble at vi bestemte å bruke han på begge jentene. Med usikkerheten som og følger inseminering, håpet vi iallefall en av de ble drektig.

Juli 2014
Så er også ultralyd utført for Nova, og der lå det mange små blærer, så nå er det bare å vente i spenning på begge kullene.

For de som lurer, vi skal kun ha kullet til Nova her på Lauvstua, vår forvert skal ha Tifas kull hjemme hos seg på Mesnali.

22. august 2014.
Etter å ha tatt røntgen visste vi det var 6 valper, heldigvis ikke 11 som hos Tifa. Fødselen hos Nova startet på formiddagen og i løpet av to timer var alle 6 ute, hun var kjempedyktig og samarbeidsvillig.

Alt vel med de små, vel, små er drøyt sagt, de veide fra 405 til 475 gr. Det ble 3 jenter og 3 gutter, guttene med litt hvitt, jentene røde, kort sagt.

 

Joomla templates by Joomlashine